Σύμφωνα με τον Δρ. Frank Shallenberger, για την καταπολέμηση του καρκίνου, θα πρέπει να αναζητούμε φυσικές ουσίες που παρεμποδίζουν τον μεταβολισμό των καρκινικών κυττάρων.
Ορισμένες από τις ανακαλύψεις του είναι η ρεσβερατρόλη, το πράσινο τσάι, το seanol και πολλές ακόμη. Πρόσφατα, ανακάλυψε ένα φρούτο το οποίο ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξολόθρευση των καρκινικών κυττάρων του παγκρέατος. Το φρούτο ονομάζεται πικρό πεπόνι
και είναι δημοφιλέστατο στην Okinawa της Ιαπωνίας. Πικρό πεπόνι είναι μια κολοκύθα που είναι επίσης γνωστή ως Γκόγια, goo-fa ή ku Gua. χρησιμοποιείτε σε σαλάτες, ανακατεύετε με τηγανισμένα φαγητά και μπορεί να γίνει χυμός ή τσάι. Είναι πλούσο σε φυτικές ίνες και βιταμίνη C, καθώς και ότι έχει έναν αριθμό από ευεργετικά φυτοχημικά Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε πικρό πεπόνι στο τοπικό μανάβικο σας, αλλά οι ασιατικές αγορές τροφίμων θα το έχουν Όταν το πικρό πεπόνι αραιώνεται στο 5% σε νερό, αποδείχθηκε εξαιρετικά βλαβερό για τις καρκινικές κυτταρικές σειρές του παγκρέατος. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο χυμός πικρού πεπονιού μείωσε την βιωσιμότητα δύο καρκινικών κυτταρικών σειρών κατά 90% και σκότωσε τις εναπομείναντες δύο σειρές σε ποσοστό 98%. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα – αλλά λειτουργούν όπως στις εργαστηριακές συνθήκες και στα ζώα; Θα έχουν αποτέλεσμα στους ανθρώπους; Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Colorado χορήγησαν δόσεις πικρού πεπονιού σε ποντίκια και είδαν μία μείωση της τάξης του 64% στο μέγεθος των όγκων του παγκρέατος δίχως καμία παρενέργεια. Η δόση ήταν η ίδια όπως έξι γραμμάρια σκόνης για έναν άνθρωπο μέσου μεγέθους. Το πικρό (πράσινο) πεπόνι μπορεί επίσης να βοηθήσει τους διαβητικούς. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το πικρό πεπόνι βοηθάει στη βελτίωση των μεταβολικών ζητημάτων μέσω της επίδρασης του στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Ασφαλώς, αν πάσχετε από καρκίνο ή διαβήτη, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας για το αν θα μπορέσετε να συνδυάσετε τη θεραπεία με πικρό πεπόνι με την υφιστάμενη θεραπεία που ακολουθείτε ώστε να έχετε το μεγαλύτερο δείκτη επιτυχίας κατά του καρκίνου. therapeftis.blogspot.gr
Via
και είναι δημοφιλέστατο στην Okinawa της Ιαπωνίας. Πικρό πεπόνι είναι μια κολοκύθα που είναι επίσης γνωστή ως Γκόγια, goo-fa ή ku Gua. χρησιμοποιείτε σε σαλάτες, ανακατεύετε με τηγανισμένα φαγητά και μπορεί να γίνει χυμός ή τσάι. Είναι πλούσο σε φυτικές ίνες και βιταμίνη C, καθώς και ότι έχει έναν αριθμό από ευεργετικά φυτοχημικά Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε πικρό πεπόνι στο τοπικό μανάβικο σας, αλλά οι ασιατικές αγορές τροφίμων θα το έχουν Όταν το πικρό πεπόνι αραιώνεται στο 5% σε νερό, αποδείχθηκε εξαιρετικά βλαβερό για τις καρκινικές κυτταρικές σειρές του παγκρέατος. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο χυμός πικρού πεπονιού μείωσε την βιωσιμότητα δύο καρκινικών κυτταρικών σειρών κατά 90% και σκότωσε τις εναπομείναντες δύο σειρές σε ποσοστό 98%. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα – αλλά λειτουργούν όπως στις εργαστηριακές συνθήκες και στα ζώα; Θα έχουν αποτέλεσμα στους ανθρώπους; Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Colorado χορήγησαν δόσεις πικρού πεπονιού σε ποντίκια και είδαν μία μείωση της τάξης του 64% στο μέγεθος των όγκων του παγκρέατος δίχως καμία παρενέργεια. Η δόση ήταν η ίδια όπως έξι γραμμάρια σκόνης για έναν άνθρωπο μέσου μεγέθους. Το πικρό (πράσινο) πεπόνι μπορεί επίσης να βοηθήσει τους διαβητικούς. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το πικρό πεπόνι βοηθάει στη βελτίωση των μεταβολικών ζητημάτων μέσω της επίδρασης του στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Ασφαλώς, αν πάσχετε από καρκίνο ή διαβήτη, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας για το αν θα μπορέσετε να συνδυάσετε τη θεραπεία με πικρό πεπόνι με την υφιστάμενη θεραπεία που ακολουθείτε ώστε να έχετε το μεγαλύτερο δείκτη επιτυχίας κατά του καρκίνου. therapeftis.blogspot.gr
Via