Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ

Πρώτη φορά σ...ξ! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις...

Άραγε πως θα είναι η πρώτη φορά;

Θα πονέσει;

Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;... Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;", "Πως θα νιώσω μετά;", "Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για να έχω πρώτη φορά σ....αλική επαφή;" και άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν όλες τις κοπέλες σχετικά με την πρώτη τους ερωτική επαφή. Όλες οι νέες κοπέλες περιμένουν ότι η πρώτη τους φορά θα είναι κάτι το μοναδικό που θα τους οδηγήσει ένα στάδιο και ένα βήμα την σχέση τους πιο μπροστά αλλά είναι έτσι πραγματικά τα πράγματα; Το σ.....ξ την πρώτη φορά είναι μία εμπειρία που δυστυχώς τις περισσότερες φορές μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη και ρομαντική για όλες. Θα αποτελείται σίγουρα από αρκετό άγχος χωρίς να παίζει ρόλο το πόσο αγαπάς και εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου. Ίσως να μην είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία και μπορεί να πονέσεις. Μην αγχώνεσαι όμως! Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι κακό,όλες τα έχουμε περάσει! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Έχεις μία σχέση για κάποιο χρονικό διάστημα και πιστεύετε και οι δύο ότι έχει έρθει η ώρα για να προχωρήσετε παραπάνω. Το πόσο χρονικό διάστημα είναι αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός. Άλλος νιώθει άνετα γρήγορα με τον άνθρωπο που έχει απέναντι του και άλλος χρειάζεται τον χρόνο του. Όπως και έχει η επιλογή για το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή εξαρτάται καθαρά από εσένα και δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από κανέναν ούτε καν από το αγόρι σου. Πολλές φορές μπορεί να σου πει "εντάξει τόσο καιρό είμαστε μαζί, πότε θα προχωρήσουμε;" και εσύ να υποκύψεις. Λάθος! Το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή δεν καθορίζεται από τον έναν μόνο, αλλά και από τους δύο. Ποτέ δεν θα κάνεις κάτι αν δεν νιώθεις και εσύ έτοιμη γι' αυτό. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι είσαι και εσύ έτοιμη, το σκέφτεσαι στο μυαλό σου και έχεις πολλές απορίες.Αν και το σωστότερο θα ήταν να το συζητήσεις με ένα άτομο δικό σου, που ξέρει τον χαρακτήρα σου έτσι ώστε να σε κατευθύνει καλύτερα,θα προσπαθήσω να σου δώσω και εγώ απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα σου. Πως θα είναι η πρώτη φορά;"

Το πιθανότερο είναι να είναι μία εμπειρία που δεν θα σου αρέσει και πολύ. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πονέσεις λίγο ή να νιώσεις μία ενόχληση ειδικά αν ο σύντροφος δεν έχει και αυτός προηγούμενη εμπειρία και δεν ξέρει πως να το χειριστεί. Υπάρχει πιθανότητα η πρώτη σου φορά να είναι μόνο οδυνηρή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένη. Μην ακούς τι λένε διάφοροι για την πρώτη τους εμπειρία,συνήθως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα,η πρώτη φορά σπάνια αποτελεί μία επιτυχημένη διαδικασία. Επικρατεί αρκετό άγχος και από τους δύο και ειδικά από το άτομο που δεν έχει κάνει ξανά σ...ξ. Αν φυσικά εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, δεν θα είναι τόσο αγχώδης διαδικασία. Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;"

Ναι αν δεν λαμβάνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις!Ακόμα και η πρώτη φορά να είναι υπάρχει πιθανότητα χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις να μείνεις έγκυος.Το προφυλακτικό δεν προστατεύει μονάχα από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και από τα διάφορα σ.....λικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.Δεν έχει σημασία πόσο καιρό γνωρίζεις τον άλλον και αν έχετε αναπτύξει μία άλλου είδους σχέση,το προφυλακτικό αποτελεί απαραίτητο εφόδιο.Ακόμα και να ψάχνει διάφορες δικαιολογίες για να μην το χρησιμοποιήσει, εσείς να επιμείνετε!Να του εξηγήσετε τους λόγους που θέλετε να το χρησιμοποιήσει.Μην προχωρείτε ποτέ χωρίς προφυλάξεις σε σεξουαλική επαφή. Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;"

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας χρυσός κανόνας ούτε μαγικός διακόπτης που να τον πατάμε και να μας λέει πότε κάποιος είναι έτοιμος. Σίγουρα δεν παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί με κάποιον ούτε αν οι φίλες μας και οι γνωστές μας επιμένουν ότι πρέπει να κάνουμε σ...ξ γιατί έκαναν και αυτές. Το πότε είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση. Έτοιμη είσαι όταν δεν έχεις αμφιβολίες γι'αυτό που πας να κάνεις, ούτε φοβάσαι. Έτοιμη είσαι όταν πραγματικά το θες και αυτό θα το καταλάβεις γιατί θα έρθει μόνο του και δεν θα είναι αποτέλεσμα πίεσης. Πως θα νιώσω μετά;"

Σύμφωνα με έρευνες τα περισσότερα κορίτσια μετά την πρώτη τους σ....λική επαφή νιώθουν ντροπή και απογοήτευση ίσως και φόβο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι έτσι! Διάλεξες τον άνθρωπο αυτόν για να ολοκληρώσεις την σχέση σου, ποιος ο λόγος λοιπόν να ντρέπεσαι μαζί του; Απογοήτευση γιατί; Στους περισσότερους συμβαίνει η πρώτη τους εμπειρία να είναι κάπως "άβολη". Δεν είσαι η μόνη! Και τον φόβο δεν θα έπρεπε να τον νιώθεις καθόλου αν έχεις λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Επομένως, η επόμενη μέρα θα πρέπει να είναι συζήτησης με τον σύντροφό σου για πως θα βελτιώσετε την εμπειρία σας και όχι ντροπής! Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για την πρώτη φορά;"

Φυσικά και όχι! Δεν έβαλες κανένας χρονοδιαγράμματα σε αυτά τα πράγματα! Πολλές κοπέλες παρασύρονται σε μικρή ηλικία από τις φίλες τους και κάνουν πράγματα χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμες. Άλλες πάλι θεωρούν ότι έχουν αργήσει και αγχώνονται που δεν έχουν σ.....λική επαφή. Κορίτσια χαλαρώστε! Κανείς δεν σας πιέσει να κάνετε τίποτα λόγω ηλικίας! Είναι καλύτερο να μην κάνεις κάτι με τον λάθος άνθρωπο και να έχεις μία άσχημη εμπειρία που θα την θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή με δυσάρεστο τρόπο, παρά να βιαστείς! Δεν πρέπει να υπάρχει το άγχος της ηλικίας σε αυτά τα θέματα! Την κατάλληλη στιγμή και ηλικία θα την καταλάβετε εσείς πότε είναι,όταν γνωρίσετε τον άνθρωπο που πραγματικά σας βγάζει αυτό το συναίσθημα! Και προσοχή! Αφήστε τον χρόνο να περάσει να καταλάβετε αν πραγματικά νιώθετε έτοιμες, μην κάνετε τίποτα βεβιασμένα και πάντα με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης!Ποτέ μην βιάζεστε και μην επηρεάζεστε από άλλους!

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ