Κατασκευές για να κολλάμε στο ψυγείο [photos]

Η πόρτα του ψυγείου είναι ένα αγαπημένο σημείο της κουζίνας για να αφήνουμε τα σημειώματά μας και για να γράφουμε τα ψώνια της εβδομάδας.Τα μαγνητάκια αποτελούν μία...

εύκολη και όμορφη λύση για να στερεώσουμε τα σημειώματά μας και για να διακοσμήσουμε την κουζίνα μας αφήνοντας το προσωπικό μας στίγμα. Το μαγνήτη για τις κατασκευές μας θα τον προμηθευτούμε έτοιμο, η κατασκευή όμως πάνω στην οποία θα τον κολλήσουμε είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση. Πολλά αντικείμενα μπορούν να προσαρμοστούν στους μαγνήτες μας, όμως θα πρέπει να προσέξουμε να μην είναι πολύ βαριά για να αντέξουν το βάρος και τον όγκο τους οι μαγνήτες με τους οποίους θα δουλέψουμε. Παλιά νομίσματα, καπάκια και παιχνίδια μετατρέπονται εύκολα σε μαγνήτες. Λουλούδι Ξεκινάμε την κατασκευή δουλεύοντας πρώτα με το ύφασμα που έχουμε στη διάθεσή μας. Η τσόχα ταιριάζει καλύτερα στη συγκεκριμένη κατασκευή. Σχεδιάζουμε σε ένα χαρτί το λουλούδι, κολλάμε το χαρτί επάνω στην τσόχα και αρχίζουμε να κόβουμε το σχέδιό μας στο ύφασμα. Έπειτα επιλέγουμε το μοτίβο που θέλουμε για το κέντρο, το κόβουμε κυκλικά και το ράβουμε με την τσόχα ή κολλάμε την τσόχα με ειδική κόλλα επάνω σε αυτό. Τέλος, ρίχνουμε σε ένα καλούπι υγρό γυαλί για να πάρει τη φόρμα που θέλουμε και το κολλάμε στην κατασκευή μας. Μόλις ολοκληρώσουμε το λουλούδι, κολλάμε στο πίσω μέρος το μαγνήτη μας και η κατασκευή μας είναι έτοιμη για την πόρτα του ψυγείου.

Νομίσματα παντού Μία αγαπημένη συνήθεια για όσους ταξιδεύουν είναι να συλλέγουν νομίσματα από τον κάθε προορισμό. Αυτά τα νομίσματα, τα οποία μπορεί να είναι μικρής αξίας, μπορούν να μετατραπούν σε μαγνητάκια για το ψυγείο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να στερεώσουμε το μαγνητάκι επάνω στο νόμισμα. Αν ο μαγνήτης μας είναι διπλός μπορεί μόνος του να κρατήσει το νόμισμα στη μία πλευρά του. Εναλλακτικά, μπορούμε να κολλήσουμε το νόμισμα με ειδική κόλλα πάνω στο μαγνήτη.

Παίζουμε... λέξεις;

Οι ψηφίδες από ένα παλιό παιχνίδι με γράμματα και λέξεις μπορούν εύκολα να αποκτήσουν το δικό τους μαγνήτη και να τοποθετηθούν στο ψυγείο μας. Παίρνουμε την κόλλα, κολλάμε στην πίσω όψη το μαγνήτη μας και μόλις στεγνώσει ξεκινάμε ένα νέο παιχνίδι με λέξεις επάνω στην πόρτα του ψυγείου μας! Παλιά καπάκια Μια εύκολη και γρήγορη κατασκευή είναι να μετατρέψουμε παλιά καπάκια από αναψυκτικά και μπίρες σε ευφάνταστα μαγνητάκια για το ψυγείο. Παίρνουμε τα καπάκια και κολλάμε στο εσωτερικό τους υφάσματα και χαρτόνια της επιλογής μας. Ακόμα μία ιδέα είναι να προσαρμόσουμε στο εσωτερικό τους μία φωτογραφία αγαπημένου μας προσώπου. Τέλος, προσαρμόζουμε το μαγνητάκι στο πίσω μέρος από το καπάκι και το κολλάμε με την κατάλληλη κόλλα.

Μαγνητάκια με χρυσόσκονη Προμηθευόμαστε γυάλινα ή πλαστικά βοτσαλάκια από την αγορά με ίσια πλάτη και τη χρυσόσκονη που προτιμάμε. Βάζουμε τη χρυσόσκονη σε ένα πιάτο. Περνάμε ένα στρώμα κόλλας στην πίσω πλευρά του βότσαλου και στη συνέχεια βουτάμε το βότσαλο μέσα στο πιάτο. Το γυρνάμε από την ανάποδη, να σταθεί λίγο η χρυσόσκονη, και στη συνέχεια περνάμε πάνω από αυτή μία στρώση βερνίκι για να κάτσει καλά. Αφού στεγνώσει η στρώση χρυσόσκονης, περνάμε κόλλα και σταθεροποιούμε τους μαγνήτες μας επάνω στα βοτσαλάκια που έχουμε φτιάξει και η κατασκευή μας είναι έτοιμη. Μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικά χρώματα και σχέδια χρυσόσκονης για να έχουμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πηγή

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ