Φτιάξε το ισχυρότερο αντιβιοτικό με ταυτόχρονη "αντικαρκινική δράση" με 5 φυσικά υλικά

Αυτό το μείγμα συστατικών είναι επίσης γνωστό και ως το “χρυσό μείγμα”, καθώς η εμφάνισή του θυμίζει χρυσό και έχει αξιοσημείωτες ιδιότητες για την υγεία. Η συνταγή του είναι απλή και εύκολη. Αυτός ο ισχυρός αντιβιοτικός συνδυασμός συνιστάται σε περιπτώσεις βακτηρίων και ιών που συνδέονται με θέματα υγείας. Επιπλέον, αποτρέπει τον καρκίνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το ότι αυτή η εκπληκτική θεραπεία είναι τόσο ισχυρή οφείλεται στις εξαιρετικές ιδιότητες των συστατικών, κουρκούμη και μέλι. Αυτά τα δύο είναι επίσης υπεύθυνα για την προσωνυμία “χρυσό”, δεδομένου ότι παρέχουν το χρώμα. Έχουμε ξανά δει αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό των δύο αυτών προϊόντων της Φύσης και τις ιδιότητές του: Χρυσό μέλι: Η συνταγή για το ισχυρότερο φυσικό αντιβιοτικό Το μέλι και ο κουρκουμάς είναι από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες, και ο συνδυασμός τους έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Έχει επίσης την ικανότητα να βελτιώνει τόσο την εντερική χλωρίδα, αλλά και την όλη διαδικασία της πέψης. Και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία του πεπτικού για ολόκληρη την υγιεία του οργανισμού μας: Γαστρεντερικό η Βάση της Καλής Υγείας – Προστατέψτε το Κάτι ακόμη ιδιαίτερο για τη χρήση του είναι ότι, σε αντίθεση με τα συνήθη χημικά φάρμακα, είναι πως το χρυσό μείγμα ΔΕΝ προκαλεί παρενέργειες. Συστατικά: 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ξύσμα λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά 100 γραμμάρια βιολογικό μέλι 2 κουταλιές της σούπας φυσικό μηλόξυδο Μια πρέζα μαύρο πιπέρι Παρασκευή:

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το κουρκούμι, το μηλόξυδο και το μαύρο πιπέρι. Στη συνέχεια, προσθέστε το ξύσμα λεμονιού, και τέλος το μέλι. Ανακατέψτε όλα καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Τοποθετήστε το σε ένα γυάλινο μπολ ή βάζο και φυλάξτε το στο ψυγείο. Χρήση:

Για να επωφεληθείτε από αυτό το χρυσό μείγμα για ενίσχυση της ανοσίας, τη βελτίωση της συνολικής υγείας σας και την πρόληψη του καρκίνου, θα πρέπει να τρώτε μια κουταλιά της σούπας σε καθημερινή βάση. Για καλλίτερα αποτελέσματα, καταναλώστε το φάρμακο νηστικοί το πρωί. (Η «τροφή» προτείνει να ανακατεύετε την κουταλιά σας στο πρωινό σας λεμονόνερο) Σε περιπτώσεις κρυολογήματος ή κάποιας άλλης λοίμωξης, χρησιμοποιήστε το ως εξής: λάβετε μισό κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα κάθε μία ώρα, κατά την διάρκεια των δύο πρώτων ημερών. Η “τροφή” διαθέτει προς πώληση πολύς καλής ποιότητος ΚΑΘΑΡΉ πρόπολη ως διατροφικό συμπλήρωμα. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα και να αποκομίσει τα εκπληκτικά οφέλη της ας επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Πηγή: Family Health Freedom Network Επιμέλεια/Μετάφραση: Η τροφή μας το φάρμακό μας

proionta-tis-fisis.com

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ