LR Partner : Health & Beauty Online Shop – όλα για την Ομορφιά και την Ευεξία σας


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της LR Health & Beauty σας περιμένει μια ευρεία γκάμα προϊόντων. H LR, όχι μόνο σας ομορφαίνει με Προϊόντα Περιποίησης, Αρώματα, Καλλυντικές σειρές, Κοσμήματα και Αξεσουάρ αλλά επιπλέον, σας βοηθά να διατηρήσετε μια υγιή και ελκυστική σιλουέτα, με Συμπληρώματα διατροφής, Υποκατάστατα Γεύματος και ξεχωριστά προϊόντα που βοηθούν αυτή τη προσπάθεια. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα ψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η συνεργασία μας και οι πιστοποιήσεις που λαμβάνουμε από αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως το SGS INSTITUT FRESENIUS, το IASC ή το Ινστιτούτο Dermatest, με τη μορφή σφραγίδων ποιότητας, επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα των LR Προϊόντων. Προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό το υψηλό επίπεδο ποιότητας, απαιτείται συνεχής έρευνα και επιστημονική συνεργασία με ιατρικούς εμπειρογνώμονες, όπως και διεξαγωγή εσωτερικών αλλά και ανεξάρτητων μελετών.

Προϊόντα “Health” – Ό,τι καλύτερο για την Υγεία σας

Νους υγιής εν σώματι υγιεί. Το ισχυρό ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα αλλά και η σκελετική μας υγεία, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την υγεία και την ευεξία. Όμως παράγοντες όπως η γήρανση, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το στρες της καθημερινότητας, μας επιβαρύνουν και περιορίζουν την αποδοτικότητά μας. Γι’ αυτό το λόγο, ο οργανισμός μας απαιτεί εντατική υποστήριξη, ώστε να διατηρείται η ομαλή λειτουργία του.

Ένας υγιής τρόπος ζωής καθορίζεται από διάφορους παράγοντες. Η υιοθέτηση συστηματικής άσκησης, η διάρκεια και η ποιότητα του ύπνου είναι κάποιοι από αυτούς που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η ισορροπημένη και πλούσια διατροφή. Η επαρκής πρόσληψη όλων των απαραίτητων βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και λοιπών θρεπτικών συστατικών έχει άμεση επίδραση στην υγεία και την ευεξία μας. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού μέσω ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής. Τα διατροφικά προϊόντα της LR σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών, στις ευεργετικές επιδράσεις των οποίων μπορείτε να βασιστείτε.

Διαχείριση Βάρους – Το Πρόγραμμα Body Mission της LR

Αν αναζητάτε μια αποτελεσματική και εύκολα εφαρμόσιμη μέθοδο Διαχείρισης Βάρους, το Body Mission είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Ένα ολοκληρωμένο concept που αποτελείται από τρεις πυλώνες, είναι η βάση του Body Mission: Διατροφή, Σωματική Άσκηση και Παρακίνηση. Κατά τη διάρκεια του Body Mission, ακολουθείτε ένα πρόγραμμα διατροφής διαμορφωμένο σύμφωνα με ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό σύστημα. Στόχος είναι η αντικατάσταση ενός ή δύο γευμάτων την ημέρα με τα απολαυστικά προϊόντα Figuactiv. Για τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας, το Body Mission περιλαμβάνει πολλές ιδέες συνταγών με άφθονες επιλογές. Η σωματική άσκηση παίζει πρωταρχικό ρόλο στο concept του Body Mission: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά είδη ασκήσεων εκγύμνασης, τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο κατά την αποστολή σας με το Body Mission είναι η παρακίνηση. Ο προσωπικός σας Οδηγός Διαχείρισης Βάρους σας καθοδηγεί, παρέχοντάς σας χρήσιμες συμβουλές και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς σας με το Body Mission. Μην περιμένετε άλλο: “Feel good. Look better” με το Body Mission της LR.

Προϊόντα “Beauty” – Τα πάντα για την Ομορφιά

Μέσα στην πλούσια γκάμα των προϊόντων Ομορφιάς μας θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε! Αναζητάτε μια σειρά προϊόντων περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα, ένα ακαταμάχητο κόκκινο κραγιόν, ένα προϊόν για την βρεφική επιδερμίδα, ή μια θεραπεία προσώπου; Ή μήπως προτιμάτε ένα βερνίκι νυχιών σε trendy χρώμα, ένα μακιγιάζ υψηλής ποιότητας ή ένα μολύβι φρυδιών; Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της LR θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε!

Μακιγιάζ

Η αληθινή ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, αλλά και από την LR! Αυτή η ενότητα του e-shop περιλαμβάνει προϊόντα που σας ομορφαίνουν, όπως κραγιόν, lipgloss, ρουζ, concealers, σκιές ματιών, eyeliners, μολύβια φρυδιών και πολλά άλλα! Οι δύο σειρές προϊόντων μακιγιάζ Deluxe και LR Colours σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές. Αφήστε τον μαγικό κόσμο τις ομορφιάς να σας παρασύρει και ζήστε το δικό σας παραμύθι!

Περιποίηση

Για να ακτινοβολείτε ομορφιά σε κάθε ηλικία, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, το e-shop της LR σας προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Επιλέξτε ανάμεσα σε φυσική περιποίηση με Aloe Vera, εξειδικευμένη φροντίδα για την επιδερμίδα με ατέλειες, σειρές αντιγήρανσης για την ώριμη, απαιτητική επιδερμίδα, κορυφαία προϊόντα ανδρικής περιποίησης και πολλά άλλα – εδώ βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε για όμορφη, υγιή επιδερμίδα. LR ALOE VIA, Beauty Diamonds, Racine… Ποια είναι η δική σας αγαπημένη σειρά LR προϊόντων;

Αρώματα

Τα Αρώματα αποτελούν σημείο αναφοράς για την LR από την ίδρυσή της. Εδώ και 30 χρόνια, η LR παράγει και προωθεί Αρώματα πολύ υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, σε συνεργασία με τους πιο γνωστούς Οίκους Αρωματοποιίας αλλά και με κορυφαίους Stars. Ο θρύλος του Hollywood Bruce Willis, η γοητευτική σύζυγός του Emma Heming-Willis, ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας Guido Maria Kretschmer, αλλά και η Πορτογαλίδα τηλεοπτική σταρ Cristina Ferreira συνεργάζονται με την LR για τη δημιουργία των προσωπικών τους Αρωμάτων, τα οποία αποπνέουν το δικό τους Glamour στον κόσμο της αρωματοποιίας. 

                          Μετάβαση στο  E-SHOP

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ