Υποπτεύεστε ότι κάποιος σας λέει ψέματα; Δείτε πως θα σιγουρευτείτε

Αν και για τους περισσότερους από εμάς δεν υπάρχει λόγος ζωής και θανάτου να γνωρίζουμε αν ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί μας, μας κρατάει κάποιο μυστικό, καλό είναι να έχουμε το... νου μας. Παρακάτω παρουσιάζονται 15 τρόποι για να αναγνωρίσει κανείς αν ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί του κρατά μυστικά: Οταν τους κάνετε μια ερώτηση ή τους κατηγορείτε ότι είναι... σκιώδης, προσπαθούν να στρέψουν τις κατηγορίες επάνω σας.

Βάζουν μια σειρά άχρηστων πληροφοριών στις ιστορίες που παρουσιάχουν, όπως το χρώμα αντικειμένων, τον ακριβή τύπο του καφέ που παρήγγειλε κάποιος από την παρέα τους και άλλα παρόμοια. Και αυτό γιατί έτσι κάνουν τις ιστορίες τους να ακούγονται πιο αληθοφανής.

Δεν αφήνει δευτερόλεπτο από το χέρι του και την προσοχή του το κινητό του και τον υπολογιστή του. Ο καθένας έχει... ευαισθησία με αυτά τα πράγματα, αλλά όταν κάποιος τρομοκρατείται όταν αφήνει κάποιον άλλον μόνο του για... 15 δευτερόλεπτα, σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχει το κινητό του ή το λαπ τοπ του, τότε κάτι συμβαίνει.

Ενοχλούνται όταν τους κάνετε ερωτήσεις. «Γιατί ρωτάς εμένα για αυτό;»

Προσπαθεί να κάνει εσάς να φανείτε τρελοί ή παρανοϊκοί. «Πώς μπόρεσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο;».

Προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει επί προσωπικού. Μιλώντας για υποθετικά πράγματα όταν τους κάνετε προσωπικές ερωτήσεις είναι ένα ισχυρό σημάδι όρι προπαθεί κάτι να κρύψει.

Ξαφνικά, σταματά να περνά χρόνο μαζί σας. Συνήθως κάνουν κάτι τέτοιο γιατί δεν θέλουν να μπλέξουν σε συζητήσεις από τις οποίες δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν.

Αλλάζει ωράριο. Ξαφνικά, έρχεται σπίτι αργά, ή λίγοτερο συχνά, ξυπνά νωρίτερα το πρωί.

Είναι συνεχώς απασχολημένος

Προσέξτε τη γλώσσα του σώματος. Αν σταυρώνει τα χέρια του, κρατά το πρόσωπό του ή προσπαθεί να δημιουργήσει ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνον και εσάς, τότε κάτι συμβαίνει...

Αποφεύγει την επαφή με τα μάτια. Αν δεν μπορεί να σας κοιτάει στα μάτια, τότε κάτι συμβαίνει. Αλλά και το άκρως αντίθετο, το να σας κοιτά επίμονα στα μάτια ίσως κάτι να μαρτυρά. Και αυτό γιατί όσοι θέλουν να κρύψουν κάτι, διαβάζουν. Και μια από τις πρώτες συμβουλές για να πείσει κανείς τον άλλον, είναι να τον κοιτά στα μάτια.

Τον πιάνει ανησυχία όταν μιλάτε με φίλους του.

Απαντά σε ερωτήσεις με ερωτήσεις.

Χρησιμοποιεί πολύ υποθετικό λόγο.

Επαναλαμβάνει τις ίδιες φράσεις.

Πηγή

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ