Όσα πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ περάσουν τα φοιτητικά σου χρόνια

Bucketlist: Αγγλική ορολογία της λίστας που φτιάχνουν αρκετοί άνθρωποι με πράγματα που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, πράγματα που κανονικά δεν θα χαν σκεφτεί, πράγματα που...

κανονικά θα έλεγαν «αυτό είναι τρελό, δεν νομίζω να το έκανα ποτέ!». Δηλαδή αποτελεί κάτι σαν κίνητρο για να σταματήσουν να ναι μούχλες και να ξεκινήσουν να ζουν, γιατί η ζωή είναι μικρή! Γράφει ο John Kalk Με αφορμή αυτό, σκεφτήκαμε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να χρησιμεύσει και σε φοιτητές. Όχι απαραίτητα μια γενικότερη λίστα ζωής, όπως και είναι ο σκοπός του bucketlist, αλλά μια λίστα φοιτητική, που θα βάλει τους φοιτητές να αδράξουν τα φοιτητικά τους χρόνια, να ξεφύγουν λίγο την ρουτίνα και το διάβασμα, και να κάνουν πράγματα που μόνο στους φοιτητές θα μπορούσαν να… δικαιολογηθούν! Γιατί κανείς δεν θα σε κατακρίνει αν σε δουν να ξερνάς στην άκρη του δρόμου και ταυτόχρονα έχεις φοιτητικό πάσο! Συλλέξαμε λοιπόν, πράγματα που κάθε φοιτητής, που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να χει κάνει. Αν τα βρείτε ακραία τότε είστε φλώροι και τραγικοι. Φλώροι γιατί δεν δίνετε μια ευκαιρία σε κάτι καινούργιο, και τραγικοί γιατί κανείς δεν σας αναγκάζει. Πάμε λοιπόν! Ο σωστός φοιτητής πρέπει:

1) Να έχει πάει σε πολύ πρωινό μάθημα. Ασχέτως αν τελικά τον πάρει ο ύπνος στα έδρανα 2) Να έχει ακούσει παρατήρηση από καθηγητή. Ειδικά αν ροχάλιζε. 3) Να έχει πάει σε παραταξιακό event σε club/μπουζούκια και ειδικά αν μισεί τις παρατάξεις 4) Να έχει κάτσει με τις ώρες σε καφέ της σχολής και υποστηρίζει με πάθος στους γονείς του ότι είναι σε μάθημα 5) Να έχει παίξει τίτσου. Για να μπορεί μετά δικαιολογημένα να το βρίζει ότι είναι βαρετό 6) Να έχει τσακωθεί για παρτίδα τίτσου, την 235η που παίζει, παρόλο που ακόμα βρίζει το τίτσου 7) Να έχει κάνει πάρτυ στο σπίτι του. Γιατί μόνο έτσι θα εκτιμήσεις και τα πάρτυ όλων των άλλων, ειδικά την στιγμή που μαζεύεις ξερατά τρίτων. 8) Να έχει πιει τα κέρατά του στο δικό του πάρτυ και μετά ξεράθηκε στο κρεβάτι του όσο οι άλλοι οργιάζουν και ζωγραφίζουν πουλιά στην μούρη του 9)

Να έχει ξυπνήσει με τρομερό πονοκέφαλο και αμνησία από το ποτό. Extra Bonus αν ξύπνησε δίπλα σε άτομο που δεν έχει ξαναδεί. Ακόμα πιο extra αν είναι και οι 2 γυμνοί. ΚΑΡΑΕXTRA BONUS αν είναι γυμνοί και ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ (οκ, ίσως να το παράκανα) 10)

Να έχει παίξει τρομακτικά παιχνίδια με φαντάσματα μαζί με μεγάλη παρέα, όπως το «ποτηράκι». Extra Bonus αν επικαλέστηκαν όντως φάντασμα 11) Να έχει παίξει μπουκάλα με παρέα. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πούμε ότι καλό θα ήταν να παίζουν και άτομα του αντίθετου φύλου, έτσι; 12) Να έχει κάνει one night stand. Αυτό. 13) Να έχει πάρει εργασία για τη σχολή που δεν την πήγε ποτέ. Μάλλον επειδή την έφαγε το φάντασμα σκύλου που χε επικαλεστεί 14)

Να έχει πάρει εργασία για τη σχολή και να την άφησε για την τελευταία στιγμή, όποτε και την έκανε με την ψυχή στο στόμα. Αν πήρε και καλό βαθμό τότε περιμένω σε mail την συνταγή 15) Να έχει ανέβει να κάνει παρουσίαση μπροστά σε κοινό. Και τελικά δεν κατουρήθηκε από το άγχος του 16)

Να έχει μπει «καμικάζι» σε μάθημα εξεταστικής 17) Να ξέρει ότι «καμικάζι» σημαίνει να μπαίνεις αδιάβαστος να δώσεις μάθημα και το χει κάνει τρόπο ζωής 18) Να έχει περάσει εξεταστική που δεν πέρασε μάθημα. «Αυτό εγώ δεν θα το κάνω ποτέ» θα λένε οι μυγιάγγιχτοι, αλλά ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ, επειδή το παίζετε διαβαστεροί δεν σημαίνει και ότι περνάτε μαθήματα. 19) Να έχει δημιουργήσει φήμη για συμφοιτητές, όπως ότι η τάδε τελείωσε τη σχολή στα 4. Όχι χρόνια. 20) Να έχει ακούσει φήμη για τον εαυτό του/της. Όσο χειρότερη φήμη, τόσο μεγαλύτερο achievement! 21) Να έχει φάει χυλόπιτα από άτομο που του αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλο. Ακόμα και ψέματα να ήταν! 22) Να έχει δώσει χυλόπιτα με δικαιολογία πως είναι ομοφυλόφιλος. Ακόμα και ψέματα να ήταν. 23) Να έχει ερωτευτεί και έχει φάει τα μούτρα του/της. Γιατί αν δεν πας Καρρά με πονεμένη καρδούλα να πιεις τα συκώτια σου και να κάνεις στόμα τασάκι, τότε γιατί πας μπουζούκια? 24) Να έχει κάνει καντάδα. Αν το κάνει κανείς, θέλουμε βίντεο για να γελάμε 25) Να έχει κάνει καντάδα και έχει καταλήξει κρατητήριο. Γιατί στα κρατητήρια γνωρίζεις κόσμο! 26) Να έχει πάει σε στριπτιτζάδικο. Με μεικτή παρέα ανδρών-γυναικών φυσικά, γιατί εκεί είναι όλο το γέλιο! 27) Να έχει μπει στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο. Ζήσε επικίνδυνα! 28) Να έχει μπει στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο και να τον/την έπιασαν ελεγκτές. Τελικά παραέζησες επικίνδυνα! 29) Να έχει χάσει τα μέσα στις 2-3 το πρωί και να έχει γυρίσει αναγκαστικά με τα πόδια. Που λεφτά για ταξί! 30)

Να έχει διαγράψει ήδη πολλά απ’ όσα έχουμε προτείνει πιο πάνω γιατί τα χει κάνει ήδη! Είσαι γαμάτος/τη ρε φίλε! Και τέλος, το αποκορύφωμα όλων των φοιτητικών χρόνων και το αποκορύφωμα του φοιτητικού bucketlist δεν θα μπορούσε να ναι άλλο από το απόλυτο Achievement, την απόλυτη πρόκληση! 31) ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ! Δεν μας νοιάζει στα πόσα χρόνια, δεν μας νοιάζει αν είναι κ από ζαμπονοπλαστική στην Έδεσσα ή εκπαιδευτή Pokemon στη Βουλγαρία, μας αρκεί να καταφέρεις να το πάρεις!

Σηκωθείτε λοιπόν από τον καναπέ που χει πάρει το σχήμα του κώλου σας και κάντε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, γιατί δεν θα στε για πάντα φοιτητές! Δεν χρειάζεται, είπαμε, να τα κάνεις όλα. Όμως όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο φυσικά, για καθαρή αύξηση γαματοσύνης! Περιμένουμε τα σκορ σας να ανέβουν κατακόρυφα, soon to be γαμάτοι φοιτητές!

Πηγή

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ