ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ: Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα χρησιμοποιώντας παλέτες! [photos]

Παλέτες είναι εύκολο να βρει κανείς και συνήθως θεωρείται ως σκουπίδι...

Ωστόσο, αν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να φτιάξετε εκπληκτικές δημιουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας έπιπλα χρησιμοποιώντας παλέτες και τίποτα άλλο. Έχουμε αναρτήσει στο παρελθον δύο άρθρα που θα σας δείχνουν πώς να κάνετε δεκάδες διαφορετικά σχέδια, από μονάδες αποθήκευσης σε κρεβάτια, πολυθρόνες, τραπέζια, κάθετοι κήποι και πολλά άλλα πράγματα.

Μερικοί άνθρωποι έχουν ακόμη και ολόκληρες αίθουσες από παλέτες. Είναι εντυπωσιακό το πώς κάτι τόσο κοινό όσο μια παλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει κάτι τόσο πρωτότυπο και πολύπλοκο, όπως μοναδικά κομμάτια επίπλων. Η ιδέα της χρησιμοποίησης των παλετών βασίζεται στις έννοιες της ανακύκλωσης και αυτοκατασκευής.

Το σπουδαιότερο είναι ότι δεν χρειάζετε να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις, ούτε να είστε επαγγελματίας σχεδιαστής για να κάνετε τα δικά σας έπιπλά από παλέτα.

Ήδη έχουν καθορισμένα σχήματα που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα μερικές φορές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε δύο παλέτες την μια πάνω από την άλλη, να τις βάψετε και το έργο σας τελειώνει τόσο απλά.

Via

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]