4 συμβουλές για να γυμνάζεστε περισσότερo

Η άσκηση είναι σημαντική για την υγεία αλλά και την ομορφιά μας , κάνοντας 30-60 λεπτά σωματικής δραστηριότητας την ημέρα... είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την διατήρηση του βάρους.Σας παρουσιάζουμε 4 συμβουλές για να γυμνάζεστε περισσότερo. Παρακάτω αναγράφονται τέσσερις 4 συμβουλές για να εντάξετε περισσότερη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα σας : • Διαλέξτε μια άσκηση που σας αρέσει Συχνά οι άνθρωποι επιλέγουν μια άσκηση που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή με αποτέλεσμα να αισθάνονται άβολα στο γυμναστήριο ή να αρχίζουν να αντιπαθούν την ανάλογη δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να την σταματάνε. Επιλέγοντας μια διαφορετική δραστηριότητα που είναι ευχάριστη και σας αντιπροσωπεύει, μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να γίνει μια από τις αγαπημένες σας καθημερινές συνήθειες.

Και αν οι ειδικές δεξιότητες είναι μια ανησυχία για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε μια δραστηριότητα που απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό, όπως το περπάτημα, το τρέξιμο και το σχοινάκι. • Άσκηση με φίλους Οι φίλοι μπορούν να προσφέρουν ενθάρρυνση και να σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από την ρουτίνα σας. • Κινηθείτε περισσότερο στον χώρο εργασίας σας Ακόμη και κατά τη διάρκεια μια κουραστικής εργάσιμης ημέρας μπορείτε να βρείτε χρόνο για να ασκηθείτε στον χώρο εργασίας σας. Μια 10λεπτη βόλτα κατά τη διάρκεια ενός διαλλείματος για καφέ ή το περπάτημα με ένα συνάδελφο είναι πολύ καλές επιλογές αντί να κάθεστε σε ένα τραπέζι συνεδριάσεων. Αλλά και η μετακίνηση σας προς την εργασία είναι μια ακόμη ευκαιρία για άσκηση π.χ παίρνοντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κατεβαίνοντας μια στάση νωρίτερα απ’ ότι συνήθως ή να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ όταν βρίσκεστε στο γραφείο σας. • Κινηθείτε περισσότερο στο σπίτι Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για άσκηση στο σπίτι.

Κάνοντας δουλειές του σπιτιού ή κηπουρικής μπορεί σίγουρα να μετρήσει ως άσκηση. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε και την επιλογή για την αγορά εξοπλισμού άσκησης στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να ασκηθείτε περισσότερο και όποτε εσείς μπορείτε, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αποστάσεις. Ο εξοπλισμός μπορεί να είναι ακριβός, αλλά είναι μια δαπάνη ενός χρόνου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Με την συνεργασία της Δήμητρας Σταμούλη, Κλινικής Διαιτολόγου- Διατροφολόγου, ΒSc Επιστημονική Διευθύντρια Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Χολαργός, www.logodiatrofis.gr,

Πηγή

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ