Πεντανόστιμο πρασοσέλινο!

Γεύση από καλό σπιτικό φαγητό!!!

Υλικά

3 κιλά πράσα

μπόλικο σέλινο (φύλλα

αλλά και ρίζα για όσους θέλουν)

1-2 καρότα σε ροδέλες

1 κον κασέ(ψιλοκομμένο ντοματάκι) ή 2-3 φρέσκες ντομάτες σε καρέ

1/2 κούπας ελαιόλαδο

αλάτι-πιπέρι

πάπρικα γλυκιά ή πιπέρι καγιέν καυτερό προαιρετικά

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το λάδι και ρίχνουμε μέσα τα πράσα να λαδωθούν καλά!

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μαγειρεύουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

ΣΗΜ: Μπορούμε να ζεματίσουμε τα πράσα πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.

Αν δούμε ότι το φαγητό χρειάζεται νερό, προσθέτουμε ζεστό.

Μπορούμε, αν χρησιμοποιούμε κύβους, να προσθέσουμε ένα κύβο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.

Σε κάποιους αρέσει να προσθέτουν στο πιάτο και λίγο χυμό λεμόνι.

magyreuontas

Via
Anna Aslan
Share on Google Plus

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment