Μήπως... έχεις έναν μικρό εθισμό με την σοκολάτα;

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: αυτοί που τους αρέσει η σοκολάτα κι αυτοί... που λατρεύουν τη σοκολάτα. Άλλη κατηγορία δεν υπάρχει (κι αν υπάρχει, το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να τη χωρέσει). Αν υποψιάζεσαι ότι αυτό που νιώθεις για τη μαύρη... θεά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «εθισμός» τσέκαρε τα συμπτώματα: Έχεις ανακαλύψει τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να φας σοκολάτα σε κάθε γεύμα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό! Α, και ενδιάμεσα! Να κεράσω ένα mocha latte;

Cheezburger animated GIF Στη σκέψη ότι θα ήθελες λίγη σοκολάτα (λίγη, ο λόγος το λέει) ή ότι έχεις μέρες να φας έχεις αληθινά συμπτώματα στέρησης!

television animated GIF Μπορείς να μυρίσεις ότι κάπου ψήνεται μια τάρτα σοκολάτα από χιλιόμετρα!

chocolate animated GIF Όταν κάποιος στην παρέα κρατάει σοκολάτα, φοράς το καλύτερό σου χαμόγελο και αρχίζεις τις γλύκες (καλά, ακόμα να σου προσφέρει ένα κομματάκι ο γάιδαρος;) Από τη στιγμή που αποφάσισες ότι θέλεις σοκολάτα δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις να το σκέφτεσαι μέχρι να την πάρεις στα χέρια σου! Κι όταν επιτέλους σκίσεις το περιτύλιγμα, αυτή η πρώτη μπουκιά, αλήθεια σου λέω, είναι ό,τι καλύτερο έχεις νιώσει στη ζωή σου!!! Σλουρπ! Είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις ακόμα και την πιο παλαβή δίαιτα του κόσμου, αρκεί να υπόσχεται ότι μπορείς να την κάνεις χωρίς να κόψεις τη σοκολάτα. Πιστεύεις ακράδαντα στο ρητό «δείξε μου έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν του αρέσει η σοκολάτα και θα σου δείξω έναν ψεύτη»! Υπάρχει κάτι σοκολατένιο, έστω ένα τόσο δα σοκολατάκι, σε κάθε τσάντα και τουλάχιστον σε ένα συρτάρι του γραφείου σου. Το αγόρι σου ξέρει καλά πώς να σε πείσει να πάτε με την παρέα του να δείτε το ματς («δεν έχεις δει ποτέ την καντίνα στο γήπεδο; Έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σοκολάτες που έχεις δει»! Μην τον πιστέψεις, δεν έχει). Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι να τελειώνεις με αυτό το ανόητο άρθρο και να πας να φτιάξεις μια ζεστή σοκολάτα! Κι εγώ το ίδιο... Στην υγειά μας.

Πηγή

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ