Έξι σημάδια ότι έχετε δυσανεξία στη γλουτένη - και δεν το γνωρίζετε ακόμη

Περισσότερες από 55 ασθένειες έχουν συνδεθεί με τη γλουτένη, την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, τη σίκαλη, και το κριθάρι. Υπολογίζεται ότι το 99% των ανθρώπων που έχουν είτε δυσανεξία στη γλουτένη ή κοιλιοκάκη δεν το έχουν διαγνώσει. Εκτιμάται επίσης ότι το 15% του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει δυσανεξία στη γλουτένη. Θα μπορούσατε να είστε ένας από αυτούς; Έξι κοινά συμπτώματα της δυσανεξίας στη γλουτένη 1) του γαστρεντερικού (GI), του στομάχου και πεπτικών προβλημάτων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:. Αέρια, φούσκωμα,

αναγούλα, κοιλιακές κράμπες, δυσκοιλιότητα, διάρροια, ή ένα

εναλλασσόμενο συνδυασμό των δύο - IBS (σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου)

2) πονοκέφαλοι και / ή ημικρανίες. 3) Διάγνωση μιας αυτοάνοσης νόσου, όπως η θυρεοειδίτιδα Hashimoto, η ρευματοειδής

αρθρίτιδα, η ελκώδης κολίτιδα, ο λύκος, η ψωρίαση, σκληροδερμία ή

πολλαπλή σκλήρυνση.

4) συναισθηματικά ζητήματα που αφορούν χρόνια ευερεθιστότητα και αιφνίδια, παράλογη, αλλαγή διάθεσης. 5)νευρολογικά προβλήματα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ζάλη, δυσκολία στην

εξισορρόπηση, και η περιφερική νευροπάθεια επηρεάζει τα νεύρα έξω από το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί πόνο, αδυναμία, μούδιασμα ή

μυρμήγκιασμα στα άκρα.

6) κόπωση, <<ομίχλη>> εγκεφάλου, ή αίσθημα κούρασης μετά το γεύμα που περιέχει γλουτένη.

Τα περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα είναι κοινά με άλλα ζητήματα υγείας και ασθενειών. Γι 'αυτό ο εντοπισμός συμπτωμάτων από μόνος του και η σύνδεση τους με την δυσανεξία στη γλουτένη είναι δύσκολη.

Έχω δυσανεξία στη γλουτένη;

Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε αν έχετε πράγματι δυσανεξία στη

γλουτένη είναι να ακολουθήσετε μια δίαιτα ελεύθερη από γλουτένη για 60

ημέρες. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε, αυτό μπορεί ήδη να

υποδεικνύει ότι είστε εθισμένοι στη γλουτένη. Είμαστε συχνά εξαρτημένοι

από τα πράγματα στα οποία είμαστε και αλλεργικοί σε αυτά. Δίαιτα χωρίς γλουτένη θα πρέπει να περιλαμβάνει σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι,

όλυρα, σιτηρό kamut, βρώμη και τριτικάλε που είναι σιτηρά με γλουτένη. Το Quinoa, το φαγόπυρο, οι σπόροι σόργο είναι χωρίς γλουτένη. Το ίδιο και το ρύζι.

Πώς να θεραεύσετε τη δυσανεξία στη γλουτένη;

Εξάλειψη γλουτένης 100% από τη διατροφή σας, σημαίνει 100%. Ακόμη και ίχνη

γλουτένης από επιμόλυνση ή φάρμακα ή συμπληρώματα μπορεί να είναι αρκετά για να προκαλέσουν ανοσολογική αντίδραση στο σώμα σας.

Ο κανόνας 80/20 ή "εμείς δεν το τρώμε στο σπίτι μας, μόνο όταν τρώμε έξω» αποτελεί πλήρης παρανόηση. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2001, αναφέρει ότι για τα άτομα με κοιλιοκάκη ή ευαισθησία στη γλουτένη που τρώνε

γλουτένη μόνο μία φορά το μήνα, ο σχετικός κίνδυνος θανάτου αυξήθηκε

κατά 600%.

Αναζητήστε έναν τοπικό ομοιοπαθητικό γιατρό ή ενοποιητικό ειδικό φαρμακοποιό που

να μπορεί να εξετάσει εσάς και την οικογένεια σας για δυσανεξία στη

γλουτένη. Από undergroundhealth Απόδοση Κειμένου dorieas ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Via
Anna Aslan
Share on Google Plus

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment