Για να μην ξανακάνετε λάθος – Δείτε πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό

Για να μην ξανακάνετε

λάθος – Δείτε πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό

Τα όσπρια και τα λαχανικά πρέπει να τα αλατίζονται… προς το τέλος του μαγειρέματος διότι εάν τα αλατίσετε από την αρχή
σκληραίνουν. Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να αλατίζονται πολύ πριν το μαγείρεμά τους. Τα μακαρόνια πρέπει να βράσουν από την αρχή σε αλατισμένο νερό. Οι τηγανητές πατάτες και τα τηγανητά αυγά πρέπει να αλατίζονται πριν τηγανιστούν.

Πηγή

Via
Anna Aslan
Share on Google Plus

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment