Τι φανερώνει ο τρόπος που σε αγκαλιάζει;

Μια αγκαλιά λέει πολλά...

Ο τρόπος με τον οποίο σας αγκαλιάζει ο αγαπημένος σας δηλώνει το πως σας βλέπει αλλά και τι αισθάνεται για σας... Έφθασε η στιγμή να μάθετε τι λέει η αγκαλιά του… Έρχεται από πίσω σας και βάζει τα χέρια του γύρω από το στήθος σας.


Ένας άντρας που σας αγκαλιάζει με αυτό τον τρόπο είναι σίγουρα ερωτευμένος! «Σκεπάζοντας το σώμα σας , δείχνει ότι θέλει να σας προστατέψει». Επιπλέον, είναι γι’ αυτόν ένας τρόπος να επιδείξει τον ανδρισμό του, τη δύναμη αλλά και την κυριαρχία του. Σε περίπτωση που σας αγκαλιάζει μόνο από πίσω. Σημαίνει ότι ψάχνει για βαθιά συναισθηματική σύνδεση αλλά επειδή πιστεύει πως εσείς δεν νιώθετε το ίδιο αποφεύγει την face to face αγκαλιά γιατί πολύ απλά έχει την εντύπωση πως εσείς δεν θα ανταποκριθείτε. Σας χαϊδεύει μαλακά στη πλάτη καθώς σας κρατάει.

Αυτή η αγκαλιά είναι γεμάτη τρυφερότητα. Υποδεικνύει ότι ο καλός σας νοιάζεται βαθιά για σας. Με αυτό τον τρόπο φανερώνει απλά ότι θέλει να σας φροντίσει και να σας προστατέψει. Μην εκπλαγείτε βέβαια αν αυτό το απαλό άγγιγμα καταλήξει σε κάτι πιο «πονηρό». Είναι επίσης πιθανό να είναι αναστατωμένος και να θέλει απλά παρηγοριά. Το απαλό αυτό χτύπημα αποτελεί πολλές φορές μιαν ανακουφιστική πράξη που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ενστικτωδώς όταν δεν αισθάνονται καλά. Χτυπάει το πάνω μέρος της πλάτης σας ενώ σας αγκαλιάζει.

Αυτή η αγκαλιά δεν είναι και ότι καλύτερο. Ας πάρουμε όμως πρώτα το χειρότερο ενδεχόμενο. Δεν σας θέλει. Αυτός είναι ο τρόπος που οι άντρες αγκαλιάζουν συνήθως τους φίλους τους και είναι μια κυνική αγκαλιά που απέχει πολύ από τον ρομαντισμό. Όταν ένας άντρας συνηθίζει να σας αγκαλιάζει έτσι δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το απαλό αυτό χτύπημα δεν υπόσχεται πολλά και φανερώνει την απουσία της φλόγας ανάμεσα σας. Πάρτε το ψύχραιμα ας μην βιαστούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα. Αν το εν λόγω χτύπημα συμβαίνει μια φορά στις τόσο δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Αν για παράδειγμα σας χτυπάει ελαφρά πριν από ένα δύσκολο εγχείρημα, τότε να είστε σίγουρη ότι θέλει απλά να σας ενθαρρύνει. Τέλος, αν το κάνει ενώ είναι απασχολημένος με κάτι μην το πάρετε προσωπικά. Αγκαλιάζει το χαμηλότερο σημείο της πλάτης σας και σας τραβάει κοντά του.

Σ’ αυτή τη περίπτωση ένα είναι το μόνο σίγουρο. Νιώθει βαθιά έλξη για σας! Όσο πιο χαμηλά βάζει τα χέρια του τόσο πιο έντονα αισθάνεται. Μήπως αγγίζει με το κεφάλι του το δικό σας; Θέλει απλά να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί σας. Αν μάλιστα είστε σε νέα σχέση τότε ο καλός σας δεν σας βλέπει καθόλου επιπόλαια! Κάθε άλλο!

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ