Προσοχή! Τα 6 λάθη που δεν θελουν οι άντρες να τους κάνεις στο κρεβάτι…

Ξέρεις τι του αρέσει… Ξέρεις, όμως, τι ΔΕΝ του αρέσει; Ακούσαμε τις αντρικές γνώμες, τις καταγράψαμε και σου παρουσιάζουμε όλα όσα χαλάνε τους άντρες στην εpωτική μας συμπεριφορά… Δεν συμμετέχεις ενεργά Ναι, ναι καλά διάβασες. Αν δεν έχεις διάθεση για αταξίες μπορείς να ενημερώσεις τον παρτενέρ σου πως δεν έχεις διάθεση για κάτι και να πέσεις για ύπνο. Προτιμότερο για τη φήμη σου να κοιμηθείς παρά να τον αφήσεις να κάνει κάτι μια γυναίκα που δεν μιλάει, δεν προσπαθεί και δεν κουνιέται!. Αν έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για το κρεβάτι αυτό το διάστημα άλλαξε δωμάτιο, στάσεις και βρες αυτό που σε φτιάχνει εpωτικά και εκμεταλλεύσου το. Δεν μιλάς ευθέως για όσα θες. Αν υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει και δεν απολαμβάνεις τότε πρέπει να μιλήσεις για αυτό. Όταν είσαι ειλικρινής και επικοινωνείς τα θέλω σου γίνεσαι αυτόματα και καλύτερη ερωτική σύντροφος. Και υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να πεις ένα απλό “όχι” από το… “δεν το θέλω αυτό τώρα γιατί προτιμώ όταν μου κάνεις…” Δεν ακούς το σώμα σου. Οι άντρες θεωρούν ιδιαίτερα ελκυστικό τον τρόπο που μια γυναίκα φέρει τον ερωτισμό της. Η αυτοπεποίθηση είναι κομμάτι αυτής και η κακή εικόνα που έχεις για το σώμα σου μπορεί να δρά ανασταλτικά για τον σύντροφό σου. Πρέπει να αγαπήσεις το πώς είσαι, το πώς είναι το σώμα σου και να αλλάξεις τη γνώμη που έχεις για αυτό. Περπάτησε μπροστά του γυμνή, κάνε έρωτα με τα φώτα ανοιχτά. Δείξε πόσο σε αγαπάς! Ξεχνάς τη γυναικεία σου πλευρά. Οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να υπηρετήσουν πολλούς ρόλους. Οι γυναίκες παρά τα επαγγελματικά άγχη και τους ρόλους της μαμάς και της συζύγου πρέπει να αποδεικνύουν πως είναι καυτa πλάσματα. Έχε πάντα στο μυαλό σου πως όσο και να σε σκλήρηνε η ζωή μπροστά στον εpωτικό σου παρτενέρ πρέπει να είσαι πάντα θηλυκή και πάντα γυναίκα.

Ανασφάλειες για άλλες γυναίκες. Το να νιώθεις πως συνεχώς απειλείσαι από άλλες γυναίκες δεν είναι θελκτικό. Θυμήσου πως ο σύντροφός σου έχει επιλέξει εσένα για αυτό συγκέντρωσε τις ενέργειές σου να έχει τα μάτια του στραμμένα σε εσένα. Μάθε να τον αποπλανείς, να τον προκαλείς και να εκμεταλλεύεσαι τις διαθέσεις του. Φοβάσαι την ερωτική σου πλευρά. Πολλές γυναίκες φοβούνται να αφήσουν την ερωτική τους πλευρά ανεξέλεγκτη μήπως και χαρακτηριστούν από τον σύντροφό τους ως φτηνές. Λάθος. Έχε το θάρρος να είσαι θερμή

και χαλαρή με την ερωτική σου περσόνα. Αφέσου στις στιγμές και δείξε του στο κρεβάτι αυτό που είσαι. Πάρε πρωτοβουλίες και πάρε αυτό που θες Δεν παίρνεις πρωτοβουλίες και αυτό είναι το πρώτο παράπονο που έχουν οι άντρες στο κομμάτι κρεβάτι στην ζωή τους. Όταν έχεις διάθεση για πράξεις απλά πες το. Δείξε το με τον τρόπο σου. Διεκδίκησε το χωρίς να ντραπείς, χωρίς να περιμένεις τον σύντροφό σου. Θα σε κάνει ακόμα πιο γυναίκα στα μάτια του.

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ