Το σκουρόχρωμο denim

Από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των καθημερινών εμφανίσεων σας αποτελεί το τζιν παντελόνι γι αυτό δεν έχετε παρά να το επιλέξετε... σε σκουρόχρωμη απόχρωση και να συνοδεύσετε τα χειμωνιάτικα outfits, καθώς το ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι είναι καλύτερο να το ξαναβγάλετε στην επιφάνεια όταν "ανοίξει" ο καιρός.

Ανάλογα με το σωματότυπό σας, επιλέξετε το σε skinny, bootcut, cropped ή straight και συνοδέψτε το cozy μάλλινο πουλόβερ ή το casual φούτερ ή το πουκάμισο σας.

Εξάλλου είναι ένα τόσο ευκολοσυνδύαστο κομμάτι της γκανρνταρόμπας σας που μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να συνδυαστεί με τα περισσότερα τοπ σας.

Το γεγονός ότι είναι σκουρόχρωμο το καθιστά μία υπέροχη επιλογή για να αντικαταστήσετε το κλασσικό μαύρο ή γκρι ή μπλε παντελόνι σας πετυχαίνοντας ένα πιο χαλαρό και casual αποτέλεσμα στις ίδιους χρωματισμούς.

Να θυμάστε πως οι glam πινελιές των κοσμημάτων όπως ένα collar-κολιέ, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και ένα μικρό τσαντάκι μπορούν να μετατρέψουν εύκολα και γρήγορα το πρωινό denim look σας σε βραδινό.

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ