Φτιάξε μόνη σου μια glamorous θήκη για iPad! [photos]

Βαρέθηκες την κλασσική δερμάτινη θήκη του πολύτιμου gadget σου;

Στόλισέ την, εύκολα και γρήγορα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Υλικά που θα χρειαστείς: Μια αλυσίδα στο μήκος του περιγράμματος της θήκης.

Κλωστή στην ίδια απόχρωση με τη θήκη σου.

Εργαλείο που κάνει τρύπες στα δερμάτινα υφάσματα.

Βελόνα.

Ψαλίδι. Πως θα τη φτιάξεις: Βήμα 1ο: Ξεκίνα κάνοντας μικρές τρύπες σε όλη την περίμετρο της δερμάτινης θήκης, με το ειδικό εργαλείο. Χρησιμοποιώντας το μέρος του εργαλείου που κάνει την πιο μικρή τρύπα, κάνεις μια στην γωνία της θήκης και συνεχίζεις κάνοντας πολλές άλλες μικρές, σε πολύ κοντινή απόσταση. Βήμα 2ο: Βάζεις την κλωστή στη βελόνα και έπειτα την περνάς στην τρύπα που έκανες στην επάνω δεξιά γωνία της θήκης. Κάνεις ένα κόμπο για να μείνει η κλωστή

στη θέση της. Βήμα 3ο: Παίρνεις την αλυσίδα και ξεκινάς το… πλέξιμο. Πέρνα την κλωστή μέσα από την αλυσίδα, σε μορφή ζιγκ-ζάγκ μέχρι να φτάσεις στην κάτω δεξιά γωνία της θήκης. Τότε, με την βοήθεια ενός ψαλιδιού, κόβεις την αλυσίδα και κάνεις ακόμα ένα κόμπο με την κλωστή στην κάτω-κάτω τρύπα, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χαλάσει ότι έφτιαχνες τόση ώρα. Βήμα 4ο: Ακολουθείς την ίδια διαδικασία και στην άλλη πλευρά της θήκης, όπως και στο κάτω μέρος. Βήμα 5ο: Με 4 απλά βήματα, έχεις έτοιμη τη δική σου μοντέρνα και ιδιαίτερη θήκη για iPad.

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ