Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

Η LR SOUL OF NATURE σου προσφέρει ό,τι καλύτερο έχει να μας δώσει η φύση: Αιθέρια έλαια εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, σε υψηλή συγκέντρωση. Η δύναμη των αιθέριων ελαίων μας γεννά θετικά συναισθήματα μέσω της όσφρησης. Ζήσε την εμπειρία και ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο του LR SOUL OF NATURE. Απόλαυσε όλη τη ζωτική δύναμη των φυτών, άλλαξε τη διάθεσή σου, απόκτησε ευεξία και ζωντάνια. Είτε αποζητάς τη χαλάρωση, την εσωτερική ισορροπία, την τόνωση ή την καλή διάθεση, εσύ αποφασίζεις πώς θέλεις να αισθανθείς.

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ


Τα αιθέρια έλαια είναι φυτικά αποστάγματα σε υψηλή συγκέντρωση, τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στην ευεξία και στη διάθεση μας. Σε κάθε σταγόνα αιθέριου ελαίου κρύβεται όλη η δύναμη των φυσικών αρωμάτων, απευθείας από την ψυχή της φύσης.

ΑΓΝΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ: Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ


Η βάση της σειράς LR SOUL OF NATURE είναι τα προσεκτικά επιλεγμένα, 100% φυσικά αιθέρια έλαια. Κάθε απόσταγμα φυσικής προέλευσης μεταφέρει όλη τη δύναμη της φύσης, με την χαρακτηριστικά υψηλή ποιότητα της LR. Κάθε ένα από τα 8 μεμονωμένα αιθέρια έλαια της σειράς απελευθερώνει το μοναδικό του άρωμα και σε βοηθά να αλλάξεις τη διάθεση σου ανάλογα με τις ανάγκες σου.
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Για τον αρωματισμό του Ελαίου Περιποίησης, πρόσθεσε μερικές σταγόνες από τα αιθέρια έλαια της επιλογής σου στο Έλαιο Περιποίησης και απόλαυσε την ευεργετική τους δράση στην επιδερμίδα και στις αισθήσεις σου. Δημιούργησε το δικό σου τελετουργικό αρωματοθεραπείας με τα προϊόντα περιποίησης της σειράς.
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ